Tuotteet

Tuoteportfoliomme sisältää Bag-in-box-pakkaukset, niille soveltuvat täyttökoneet sekä pakkauksille suunnitellut erilaiset annostelijat.

Bag-In-Box

NOVOBIB-pussit ovat kansainvälisen standardin mukaisia Bag-in-Box -pusseja, jotka soveltuvat kaikkiin tuuman täyttökauluksiin suunniteltuihin täyttökoneisiin. NOVOBIB-pussit toimitetaan ketjupusseina tai irrallisina täyttökoneen automatiikasta riippuen.

Novobox juomajakelijat

Novocold annostelijat ovat muotoilultaan nykyaikaisia ja ne sopivat hyvin erityyppisiin linjastoihin. Annostelijat ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joten ne ovat hygieenisiä ja helppohoitoisia. Novocold-annostelijat ovat koneellisesti jäähdytettyjä. Termostaatin avulla voidaan juoman lämpötila pitää juuri sopivana tarjoiltavaksi.

Täyttökoneet

Bag-In-Box pakkaukset pakataan niille tarkoitetuilla täyttökoneilla. Markkinoilla on olemassa puoli- ja täysi automaattisia täyttölinjoja. Myös aseptiseen pakkaukseen soveltuvia täyttökoneita on markkinoilla.

Voit tutustua tuotteeseen tarkemmin tästä»

Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme niistä lisää.

Arvomme

Korkea laatu- ja hygieniataso, asiakaslähtöisyys, sekä toimitusvarmuus ovat toimintamme kulmakiviä.
Nämä asiat saavutetaan korkealla henkilökunnan ammattitaidolla, nykyaikaisilla tuotantolinjoilla sekä selkeällä toiminta- ja laatujärjestelmällä.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä