Ota meihin yhteyttä, etsitään yhdessä teille sopivin pakkaus.

Ruokajuomat samasta laitteesta

Tee juomajakelustasi ammattimaisempaa Novocold -juoma-annostelijoillamme. Laitteidemme ansiosta ruokajuomiesi jakelu on tehokasta ja hygieenistä. Novocold on oikea annostelija muun muassa kouluihin, sairaaloihin, päiväkoteihin, varuskuntiin, lounasravintoloihin ja hotelleihin.

Meijereiden 10 ja 20 litran Novobox -maitopakkaukset sopivat täydellisesti laitteisiimme. Täyttöaltaidemme ja täyttöpussiemme ansiosta voit lisäksi tarjoilla laitteistamme myös muita juomasekoituksia, kuten esimerkiksi kotikaljaa ja mehuja. Lisäksi trendikkäät virvoitusjuomat; kuten jäätee- ja kaakaojuomat; sopivat erinomaisesti annostelijoistamme tarjoiltaviksi.

Novocold -annostelijamme valmistetaan Suomessa ruostumattomasta teräksestä. Annostelijamme ovat tilaa säästäviä ja helppokäyttöisiä. Laitteiden tehokkaan ja otsonihaitattoman kylmäkoneen ansiosta ruokajuomat pysyvät raikkaan kylminä. Mallistostamme löytyy neljä eri annostelijaa:

NOVOCOLD MINI

Novocold-tuoteperheen uusin tulokas, NOVOCOLD MINI mullistaa linjastotarjoilun kahvimaidon ja kahvikerman jakelun osalta. Laitteen voit varustaa kahdella 3 litran hanapussilla ja se soveltuu kaikkien still-juomien tarjoiluun. Nopeaan ja hygieeniseen tarjoiluun suunniteltu NOVOCOLD MINI pitää juomasi täydellisessä lämpötilassa ja helposti saatavilla. Kylmälaite on helppo täyttää, pitää puhtaana ja sen avulla parannat tuoretuotteiden kylmäketjua sekä helpotat omavalvontaa.

NOVOCOLD 10

Novocold 10 juoma-annostelija

Pieneen tilaan mahtuva Novocold 10 -annostelijamme on varustettu yhdellä 10 litran hanalla ja laitteeseen sopivat valikoimamme 10 litran täyttöaltaat sekä täyttöpussit.

Novocold I

Novocold 1 juoma-annostelija

Novocold I -annostelija voidaan varustaa yhdellä 20 litran hanalla tai kahdella 10 litran hanalla. Lisäksi laitteeseen sopivat valikoimamme 10 ja 20 litran täyttöaltaat ja täyttöpussit.

Novocold II

Novocold 2 juoma-annostelija

Suurin juoma-annostelijamme Novocold II voidaan varustaa kahdella 20 litran hanalla, yhdellä 20 litran hanalla ja kahdellä 10 litran hanalla tai neljällä 10 litran hanalla. Laitteeseen sopivat myös valikoimamme 10 ja 20 litran täyttöaltaat ja täyttöpussit.

Novocold Duo

Novocold Duo juoma-annostelija

Novocold Duo -annostelijalla palvelet kaksipuoleista linjastoa. Molemmat puolet voidaan varustaa yhdellä 20 litran hanalla tai kahdella 10 litran hanalla sekä valikoimamme 10 ja 20 litran täyttöaltailla ja täyttöpusseilla.

Lisäosat

Novocold -annostelijoihimme löytyy lisäosina 10 ja 20 litran täyttöaltaat ja täyttöpussit, hanojen muutossarjat sekä erilaiset varaosat ja tarrat.